Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Kvällning

2016-11-11 18:27:00 i Allmänt

 
Vidar har den senaste tiden upptäckt att han har en tunga, haha! Han grejar med den mest hela tiden och det ser så kul ut. I dag hjälpte han mig och Elin att sälja lotter för Brukshundklubbens räkning utanför Ica. Han är en liten cooling den där pojken och satt i vagnen, påbylsad och rödkindad, och tittade på alla människor som passerade. Efter försäljningen for vi och handlade och ja, fredagseftermiddagar + handla = ingen bra kombination för en sån som mig, Jag älskar människor, det är inte det. Det jag har svårt för är den där stressen. Det där skyndsamma, hastiga, slarviga. 
Men nu är helgljuset tänt på bron, fredagsmiddagen i magen, chokladen redo att förtäras, en lilleman i pyjamas som i detta nu förser sig bland pappas jaktfilmer och en hel helg tillsammans framför oss. Hoppas ni får en fin helg. Det ska vi ha! 

Kommentarer

Therese Bjärstig

2016-11-11 - 19:36:59
Sicken söting ❤️Önskar er härlig helg!
Svar: Tack detsamma! :)
Carolina Lidström

Skriv en kommentar