Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Bondesnack

2016-11-24 08:22:03 i Allmänt

Som ni kanske vet är ju jag ett stort fan av tv-programmet "Bonde söker fru". Jag har sett alla säsonger och följer jakten på kärlek med stor fascination. Andra dejtingprogram har jag inte mycket för utan det är bara "Bonde söker fru" som får min uppmärksamhet och mitt engagemang. För, engagemang, det är det! Jag och ett gäng kompisar har en Facebook-grupp där vi diskuterar böndernas och "friarnas" framfart och under första avsnittet hade vi skrivit inte mindre än 54 meddelanden till varandra. Det är något speciellt med bönder som lite tafatt, iklädda arbetsskjortor, ska försöka förklara för någon att de har känslor. Musiken och vyerna i programmet är också något jag fastnar för. Blir alltid på extra bra humör när introt går igång och vi får se traktorer, åkrar, hästar, kor. Bor nog kanske en bondjänta någonstans inom mig?
I gårkväll hälsade jag på hos Emily och Nikki och vi såg programmet tillsammans. Min vän Emily är alltid rapp i kommentarerna och brukar ha rätt i sitt siande om vem som väljer vem. Vi får se! Än är det några rafflande avsnitt kvar innan vi vet om bönderna får den efterlängtade kärleken eller ej!

Kommentarer

Sandra Leone

2016-11-24 - 11:09:36
Härligt att det väcker så mycket känslor, ändå! Annars tycker jag att mycket på tv är ganska platt.
Svar: Ja, verkligen! Fy också. Men Bonde söker fru har mitt hjärta :)
Carolina Lidström

Skriv en kommentar