Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Torsdagströttman

2016-05-19 21:12:02 i Allmänt

Vet inte vad det varit med mig de senaste dagarna men jag har varit så kopiöst trött. Sovit när Vidar sovit och sovit hela nätterna med paus för amning (som jag somnat ifrån så fort jag lagt till Vidar till bröstet, hehe). I dag sov en timme när Vidar sov på förmiddagen och sedan gick vi en promenad med vagnen i regnet vid lunch. På eftermiddagen lade vi oss i soffan för att amma och så somnade vi båda och vaknade när Christoffer kom hem. En nätt liten sovlur på dryga två timmar. Och jag är fortfarande trött. Hm.
I kväll har jag och Vidar varit på medlemsmöte på klubben. Mormor följde också med som bebissällskap medan vi hade möte efter pappa Christoffer också hade möte i kväll. Sedan tränades det hundar och åts korv och grejades ute med hindren och så. Bra kväll!

Kommentarer

ila
Du kanske väntar barn igen? Finns väl inget som slår den ttöttheten😂
Svar: Haha, ja, då vore det ett ytterst oplanerat sådant ;)
Carolina Lidström
Berg
Isånafall väntar jag också barn, har också varit otroligt trött sista tiden..
Svar: Hahaha! Jag tror helt enkelt det är bebiströttheten som börjar ta ut sin rätt ;)
Carolina Lidström

Skriv en kommentar