Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Fredagshälsning!

2016-05-20 12:35:27 i Allmänt

Här kommer en fredagshälsning från mig och Vidar som ständigt lyckas bära endast en socka. Vi har döpt honom till "en-socks-bebisen".
Nu på förmiddagen har jag lagat Gulasch till ett helt kompani för vi har nämligen kurs med Brukshundklubben i helgen och jag ansvarar för lunchen. Det kommer en instruktör från Skellefteå som ska ha en kurs i Nose work och för Imra som älskar att jobba med nosen så kommer det nog att bli kul! Kursen är i kväll och i morgon. Min storebror Kristoffer kommer hem i helgen så vi ska också rensa i lagårn. Evighetsprojektet! Men i helgen är vi ju ett gäng så det kanske kommer börja ske mirakel där inne, vem vet? Trevlig helg på er! Vi hörs på söndag!

Kommentarer

hehe minns när jag varit barnvakt och de små liven ALLTID ska slita av sig strumporna!? haha vad är grejen.. ;)
Svar: Ja! Vidar har ofta bara en socka på sig. Haha! Han ligger och sparkar så mycket så de åker av!
Carolina Lidström

Skriv en kommentar