Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Dax för dop!

2016-06-03 08:23:15 i Allmänt

I morgon ska Vidar döpas i Risbäck kyrka. Jag ska spela och kommer vara nervös och känslosam och spela fel säkert men Vidar kommer knappast att bry sig, hehe. Just nu hoppas jag bara att han håller sig någorlunda pigg och nöjd för han har sin andra sovtid precis på doptiden, 13.00. Håll tummarna att allt flyter på fint!

Kommentarer

Therese Bjärstig

2016-06-07 - 13:17:48
Hoppad du bjuder på någon liten dopbild? Är ju en så fin stund och ett underbart tillfälle att samla släkten <3 Har kikat in men inte fått tummen ur att svara på kommentarer då det är terminsavslut och därmed bråda tider (vilket du som lärare är väl medveten om antar jag...) Men oj säger jag, åk till Island om du/ni får en möjlighet, men utforska ön och stanna inte i Reykavik trakten, ett oförglömligt minne som jag ännu inte riktigt har smält. Sommar kramar!

Skriv en kommentar