Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Söndagsfilosofier

2016-07-10 10:07:00 i Allmänt

Vidar drog till med sovmorgon till 09.30 i dag, tackarrrr! Vi var på grannen Gunders 70-årskalas i går. Ett jättetrevligt kalas med massa lekar och tävlingar, sånt som jag älskar! Vi vann två grenar och kom tvåa i två stycken, hehe. Gunders släkt måste ha trott att jag och Christoffer var några tävlingshetsgalningar för vi skrek varje gång vi vann och hoppade runt som två små barn! 
I dag är det söndag och bara tre dagar kvar till jag och Vidar åker till stugan! Ni anar inte hur mycket jag längtar. Dels ska det bli enorm skönt med miljöombyte men också kul att träffa släkt och vänner och mysa i stugan. Vi har inga planer för dagen utan jag ska packa och så kanske vi åker och hälsar på någon eller så hänger vi bara här hemma. Men först, sen frukost!
 

Skriv en kommentar