Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Mårbackapelargon

2016-07-04 08:20:00 i Allmänt

I ett av våra köksfönster står en Mårbacka-pelargon som jag fick av mamma när jag fyllde år i april.
Titta vad magisk den är! Har räknat till inte mindre än elva (!) knoppar/blommor. Älskar den ljusrosa nyansen och tycker att den här sorten gör sig extra bra om somrarna. Tänker på Carl Larssons veranda i Sundborn som var fylld av Mårbacka-pelargoner.
Vet ni? Nu börjar livet återvända. Både jag och Vidar är friska! Friskhetstecknet kom i går då jag drog till med en storstädning av köket, haha! Har dock golvet kvar men det får vi ta i ett svep sen för alla golv behöver dammsugas och skuras då en viss Juhlinbäckens Major tappar hår som en vanvettig. Han är nu inne på fjärde månaden (!!!) av hårfällning. Christoffer badade honom i går så vi hoppas att det ska sätta fart på det sista. Ha nu en fin måndag!
 
 

Kommentarer

Therese Bjärstig

2016-07-04 - 11:44:57
Skönt att ni kryat på er ❤️ Och även här har det storstädats, dammsugits och skurats då Bus har en omgång 2 med hårfällning... Började för någon vecka sedan, så nästa gång vi åker till stugan blir det nog ett dopp i sjön för att bada bort det värsta. Ha det gott nu och njut av sommaren 🍀🐞 kram!

Skriv en kommentar