Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Hemma med bilåkarbebisen

2016-07-27 11:06:35 i Allmänt

 
Tillåt mig skryta på dessa herrar. Planen var att vi skulle åka hem från stugan i dag men Christoffer fick den briljanta idén om att åka i gårkväll när det var dags för Vidar att sova. Det är en 60 mil lång resa så den tar ju sin tid och att åka på kvällen/natten visade sig vara smart ur sovsynpunkt för den yngste i familjen. Vi startade 18.30 och landade hemma kl. 02.10. Christoffer körde hela vägen och hade ordnat med proviant och mys med filtar i baksätet. Jag sa på skoj till Vidar när han fick sin kvällsgröt att han kunde väl sova till Sundsvall, äta, sova till Sollefteå/Junsele något och sen sova hem. Och vad gjorde han? Han sov till Sundsvall där vi stannade för att äta och då vaknade han för att amma. När resan fortsatte sjöng jag honom till sömns och så sov han till Junsele där han signalerade för mat igen. Jag ammade honom, han somnade om och vaknade när vi svängde in på gården. Vi drog en lättnades suck och när vi kom in flinade han när han såg sig själv i spegeln som om han tänkte: den där bebisen, han är en jäkel på att åka bil han!

Kommentarer

Maria
Heja Vidar! Han får lära Astrid hur bilåkning ska tas, hon grät från näs hela vägen hem när vi var hos er förra torsdagen 😂
Svar: Åh, stackare! Hon kanske var helt slut efter besöket i Fullsta :)
Carolina Lidström

Skriv en kommentar