Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Fredagshälsning

2016-07-08 16:04:30 i Allmänt

I går kom Christoffers pappa Sten-Åke och Noi hit och med sig hade de middag! Röding, potatis och gräslök i foliepaket som vi grillade, sån lyx! Vidar fick premiärsmaka röding och det verkade vara en hit för det dög inte med bara en liten bit utan han åt flera små, mjuka fiskköttsbitar som föll isär i munnen. Mums!
I dag är den en grå, lite regntung, fredag men den har lysts upp av att min kollega och vän Agnetha varit här! Hon sprider sådan härlig energi och Vidar myste verkligen i hennes famn. Den här fredagen ska fortsätta i goda vänners lag för i kväll ska vi på grillknytis i Latikberg hos Erik och Sandra och så kommer Daniel och Johanna också dit. Ha en fin fredagkväll!

Kommentarer

Jessica

2016-07-10 - 10:37:42
Gu vad gott med röding. Känns perfekt på sommaren. Kan inte minnas sist när jag åt det. Vad kul att Vidar gillade fisken också. Bra betyg att han ville ha mer!
Svar: Ja, det är en jättegod fisk!
Carolina Lidström

Skriv en kommentar