Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Vilsamma vinter

2016-01-20 11:44:00 i Allmänt

Tiden går så långsamt när man väntar på något. Jag sa till Christoffer att det känns som julafton varje morgon när jag vaknar för att det finns en så himla stor förväntan på att IDAG kan det ske. Ute är det kallt och alldeles vitt. Jag och Imra har gått en fotopromenad i kylan. Januariljus kan ju vara bland det allra finaste.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Den kommer på lördag. Ät en ananaspizza.
Svar: Hoppas! :)
Carolina Lidström
Jag håller tummarna för att det sker snart, så du slipper vänta! Kan tänka mig att dagarna känns extra långa så här i slutskedet.
Svar: Tack snälla du! Ja, dagarna går SAAAAKTA. Det gäller att hitta på saker att underhålla sig med :)
Carolina Lidström
Ni har ju verkligen en helt magisk vinter <3 Förstår att ni går och väntar nu, det måste vara riktigt pirrigt för er :) Jag håller tummarna för att ni får träffa er goding snart och att allt kommer gå bra! Stor kram till er alla tre

Skriv en kommentar