Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Vi har möblerat om!

2016-01-18 13:40:00 i Allmänt

När vi städat bort julen kom Christoffer med förslaget att vi skulle möblera om i vardagsrummet. Först var jag inte på till 100 % men jag tänkte att vi kunde testa och sen ändra tillbaka om det inte skulle bli bra. Men bra blev det tycker vi och vi har väl sagt cirka 47 gånger "det blev så bra när vi gjorde om!". För att se hur det såg ut förut kan ni spana in kategorin "Huset".
Älskar att jag har fått en läshörna!
Det här arkivskåpet brukar jag få frågor kring och det är faktiskt fyndat här i huset. Det stod i kallskrubben som nu är min klädkammare. Nu förvarar det mina noter, gamla fotografier och annat grejs.
Gammal lagårdsfyndad sockerlåda som agerar hylla. Fotografiet på bilden föreställer Christoffer och hans vän Anders när de var påskkärringar i femårsåldern, hehe.
Spelhörnan! Pianopallen är mormors gamla och den har jag klätt om.
Vitrinskåpet rymmer en hel massa porslin (och Christoffers whiskysamling). Till vänster om skåpet har vi teven men den fastnade inte på bild då den står på en tv-bänk jag velat måla om i 837347 år men jag kommer mig aldrig för.
Ugglefamiljen stoltserar på en fönsterbräda.
Ute är det vintervärld och ljuset börjar äntligen komma tillbaka!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Ida

2016-01-18 - 13:58:08
Så ombonat och fint ni har det!
Svar: Tack snälla du!
Carolina Lidström

Therese Bjärstig

2016-01-18 - 15:35:19
Så bra det blev!!! Jätte fint och mysigt, dessutom är jag glad att jag nu fick se din ugglefamilj, minns ju att du tidigare skrivit att du med hade en :-) Ha nu en fin vecka!
Ni har så himla trivsamt hem! Och, jag älskar verkligen gardinerna. Så himla fin nyans och trevligt fall!
Svar: Tack Evelina! Vad glad jag blir av att höra det! Vi trivs bra här :)
Carolina Lidström

Maja

2016-01-18 - 20:27:21
Såå fint arkivskåp! Och resten också såklart. :-) Och fin pianopall, jag letar som bara den efter en till vårt piano.
Svar: Ja, jag älskar det! Det rymmer så himla mycket! Ett tips: leta efter pianopallar på loppis eller auktioner efter dödsbon!
Carolina Lidström
Sara E
Så lustigt att jag kom in på din blogg, från att hamna i samma föräldragrupp och redan då visste jag ju att Christofer varit dagbarn hos min mamma. Och nu ser jag ett kort jag sett förut. Mamma har kort på Anders och Christofer också😀 grattis till er fina Vidar! Ser fram emot återträffen.
Svar: Heeej! :) Vad kul! Tack för grattiset! Ja, det ska bli jätteroligt med återträffen, den ser jag också fram emot!
Carolina Lidström

Skriv en kommentar