Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Vecka 40!

2016-01-12 12:52:00 i Allmänt

Förlåt för dessa gryniga bilder! Magen i Vecka 40 (!) förtjänar egentligen bättre men orkade inte ta fram kameran, hehe. Ser ni vilken kula? Förundras verkligen över att magen kan bli så himla stor och att det kan vara stenhård på alla håll och kanter! Det närmar sig BF nu och även om jag längtar ihjäl mig efter den där bebisen nu så njuter jag av ensamtiden för den kommer aldrig att komma igen. Inte på samma sätt i alla fall. Försöker ställa in mig på att gå över tiden rejält men kommer ändå vakna på BF-dagen och säga: Kom nu då bebisen! Vi vill träffa dig!
Jag tänker göra en sammanfattning över graviditeten när barnet är ute men nu ska jag njuta av den sista tiden med magen!
 
 
 
 
 

Kommentarer

Therese Bjärstig

2016-01-12 - 16:24:29
Åhhh minns så väl sist tiden och tanken "är det i dag det ska hända?!" minns vad jag åt, var vi var/gjorde båda gångerna det satte igång. Oförglömligt. Hoppas att då jag är åter från Växjö få logga in här och se att du blivit mamma, för lika gärna så bestämmer sig hen att den är färdigbakad och kommer ut i dagarna! Lycka till <3
Yeey!! 🙌
Svar: Ja, nu är det nära, weho! :)
Carolina Lidström

Maja

2016-01-12 - 21:32:55
Fin du är!
Svar: Tack snälla du! :)
Carolina Lidström

Lisa Elisabeth

2016-01-13 - 19:50:03
Så fin du är! Är inte så lite avundsjuk, längtar till bf!
Alltså WOW vad fin du är! Så himla ledsen att jag inte fått träffa dig och magen IRL, men jag tröstar mig med att nästa gång vi ses har ni en liten miniperson som man får presentera sig för. Hoppas att det inte dröjer allt för länge för er och att allt på BB går som smort sen! :) kram!
Svar: TACK snälla Evelina! Man känner sig allt lite stolt med magen, hehe, och kommer säkert sakna den en del när bebisen är ute. Ja, det blir kul nästa gång vi ses! Hoppas barnet kommer bli musikaliskt så man får en liten sångkompanjon :) Kram!
Carolina Lidström

Skriv en kommentar