Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Söndagsutflykt på sjön

2016-01-24 13:22:00 i Allmänt

I dag är det bara 10-12 minusgrader här så vi har varit på utflykt! Här är en bild på vår farstubro som såg så frostig och mysig ut.
Vi gick ner till sjön med Major och Imra så att de skulle få springa lösa och leka. Kolla Imra! Hon hoppar alltid så där när hon blir exalterad. En meter rakt upp i luften!
Om man har hundar som leker bra tillsammans är det en jättebra konditionsträning för dem att få springa lösa och busa. Det blir snabba vändningar och tokrusningar som tränar smidighet, kondition och rörlighet. Att busa i snön är ju extra träning dessutom!
Mamma på väg ner!
Lillgosarn Major!
 Efter bus och lek satte vi oss vid bastun och fikade.
Vackra vinter!
Och när man är höggravid får man köra skoter uppför backen, hehe.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Åh, så härligt det ser ut!
Svar: Ja, det var superhärligt! :)
Carolina Lidström
Jättefina bilder! :D
Svar: Tack så mycket! Det var en fin vinterdag!
Carolina Lidström

Maja

2016-01-24 - 21:20:33
Åh så härligt! Här har det börjat att töa idag.. inte roligt alls..
Svar: Nej vad tråkigt! Hoppas att snön kommer tillbaka!
Carolina Lidström
Så vackert och det lät som en superbra söndag! Blir lite avis när jag ser alla dessa bilder, så himla vackra omgivningar du har alltså.
Svar: Ja, ibland blir jag helt stilla och beundrar allt vackert runt om. Annars är det lätt att bli lite hemmablind tror jag :)
Carolina Lidström
Så mysigt! Skönt för er att det blivit lite mildare tänker jag men för oss innebär det att snön håller på att töa bort. Så trist :(
Svar: Nej! Vad tråkigt! På vintern ska det ju vara snö :) Men den kanske kommer tillbaka till er? Hoppas!
Carolina Lidström

Twiggy Lundberg

2016-01-25 - 19:15:35
Wow så mysigt, och vilka fina hundar du har :)
Svar: Ja, de är verkligen underbara! :)
Carolina Lidström

Therese Bjärstig

2016-01-26 - 16:21:46
Vilken härlig söndag! Och stilstudien på Imra är ju underbar då hon hoppar rätt upp i luften så där, kanske ett sådant hopp som behövs för att sätta fart på bebisen ;-D Skämt och sido, ta det lugnt och fortsätt umgås med nära och kära för att fördriva tiden, varje minut är ju ett steg närmre att få hålla den lill* i famnen. KRAMAR!
Svar: Ja, visst är den! Hon är så rolig den där hunden, dock "något" understimulerad nu när jag inte har samma energi att träna henne lika ofta. Ja, det känns häftigt att tänka på att för varje sekund som går är det en sekund närmre mötet med bebisen! Häftigt! Hoppas allt är bra med dig! Kram!
Carolina Lidström

Skriv en kommentar