Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Skötbordet

2016-01-15 14:00:00 i Allmänt

Fick ett önskemål om att göra inlägg om vad vi införskaffat inför bebisens ankomst. Vill rikta ett stort tack till familj, vänner och släktingar som generöst bidragit till att införskaffa diverse barnattiraljer. Här är bebisens skötplats! Vi köpte ett skötbord på IKEA som senare kan göras om till bokhylla.
Skötbädden är köpt på Babyproffsen. Eftersom vi har så litet badrum valde vi att ha skötplatsen med alla grejer på nedre plan. Skötbordet står i gästrummet som ligger i direkt anslutning till köket så det är nära vatten. Vi har också fixat ett badkarsskötbord och kommer att sätta upp det i badrummet på ovanvåningen om vi känner behov av det.
Tycker att bädden och tapeten matchar bra.
Här är blöjor, blöjhink, mjuka handdukar som tvättats tusen gånger säkert. Vi fick också ett jättebra babylarm i julklapp av Christoffers pappa och det ska invigas så småningom men i början kommer vi ha bebisen så nära det bara går.
Hade planerat att göra en rajd på Apoteket och inhandla diverse skötprodukter men vi har så snälla vänner och släktingar som bidragit till att hålla bebisens förråd av hygienartiklar väl påfyllt. Har också den berömda Purelankrämen men den är nedpackad i BB-väskan!
Krämer, oljor, våtservetter, nappar och babytops.
I går var Emma V här och så sa hon: Tänk, om en vecka kanske du står här och byter blöja på ditt barn! Helt overkligt!
Titta vilket fint babynest bebisen fått av faster Linda! Helt imponerad av hennes sytalang!
I morgon kommer ett inlägg om barnvagnen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kikki (Blivande Farmor)
Jättefint!
Oj, vad jag längtar!
Farmor har mera överraskningar :)
Kram, kram till er <3
Svar: Hehe, spännande! :) Tänk, nu är det inte länge kvar innan du blir farmor! :) Kram!
Carolina Lidström

Therese Bjärstig

2016-01-15 - 15:30:43
Verkligen fint! Jag kan konstatera att bebisen kan göra entré för nu verkar du/ni ha fixat alla nödvändiga förberedelser och mer därtill!

Ang boken så är det en lärobok om hur olika politikområden i Sverige påverkats av det Svenska medlemsskapet i EU, där jag tillsammans med en kollega ansvarar för miljöpolitiken. Var jätte roligt och givande att träffa de övriga författarna, även om hemresan lämnade en del övrigt att önska.

Men nu fokuserar jag på det positiva, att det är helg och tulpanens dag, och önskar dig en fin fredag och trevlig helg!
Penélope
Men guuuud! Så underbart. Det är ju så nära nu! :)
Svar: Ja! Sjukt att det kan starta när som helst :)
Carolina Lidström
Vilken smart grej att både ha en hylla och skötbord i samma! Då får man ju plats med massa saker och himla bra att den kan fortsätta användas efteråt, dessutom var den himla snygg! Känns som den funkar bra med resten av er inredning! :) Babynestet var väldigt fint också!
Svar: Ja, tänkte det! Det kändes som ett bra köp :) Ja! Blev så glad av babynestet och önskar att jag också kunde sy! ;)
Carolina Lidström

Skriv en kommentar