Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Sista besöket hos barnmorskan

2016-01-26 15:35:00 i Allmänt

I dag var det dags för det sista besöket hos barnmorskan. Vemodigt! Har ändå varit där tretton gånger så det kommer kännas lite tomt men bebisen kommer nog att ersätta den där tomheten misstänker jag. Nu har jag gått åtta dagar över tiden och först kändes det drygt att passera BF och att inget hände och det är klart att vi längtar som galningar och är lite otåliga men samtidigt vet vi ju att bebisen KOMMER att komma inom en väldigt snar framtid.
Än så länge mår jag fortsatt bra (har aldrig haft så bra järnvärde som i dag bland annat!) och det verkar bebisen också göra så vi tar dagarna som de kommer. Det är dock viktigt att sysselsätta sig med något för annars blir jag rastlös och "göravill" så efter barnmorskebesöket hälsade jag på Ludvig och Hanna och hängde där i tre timmar och åt lunch och gick en promenad i finvädret. Nu är det dock dags för den dagliga vilopausen och känner jag mig själv rätt somnar jag nog innan jag hunnit läsa en sida av boken jag läser just nu...
Här ser vi två andra som längtar efter bebisen (om Imra har fattat att det ska komma en miniperson låter jag dock vara osagt). I helgen kopplade blivande morfar Göran pulkan efter Imra som fick provdra den runt gården. Tänk att det snart ska ligga en bebis där i som ska få andas frisk luft och hänga med på äventyr! 
 

Kommentarer

Sofia
Och jag som trodde att bebisen skulle titta ut idag... (Dagen är iofs inte slut ännu). Så skönt att ni båda två mår prima! Det är ju huvudsaken, sedan kommer den lilla ;) när den vill.
Jag tycker du bara ska ta det lugnt nu och njuta av magen ordentligt. Ta lite extra bilder på dig och magen. Kanske t.o.m filma om du ser en utsträckt fot eller hand.
Jag ser fram emot att träffa dig och er snart!
Kramar
Svar: Ja! Nu har vi väntat nog tycker jag! :) Tror kanske att den kommer på Christoffers födelsedag den 28:e, det vore lite kul! Ja, nu ska jag vila inför vad som komma skall! Ser fram emot att träffa dig och brorsan också, ska bli så kul när vi ses och att det då är en ny liten person med i familjen! (Nu blev jag tårögd, haha!). Kramar!
Carolina Lidström
Maria Fornlöf
Njut av de sista dagarna med möjlighet till sovmorgon, VILA och lycka till när det väl sätter igång. Varje värk du är igenom är en du värk närmare din bebis som en BM sa till mig i söndags 👍 Många kramar från BB i Falun 😊
Svar: Tack för din hälsning! :) Det var en bra grej att tänka på! Man får ju något väldigt fint efter allt det onda! Ska bli kul att ses i sommar med våra bebisar! :) Kramar!
Carolina Lidström
Marion
Ååh, så spännande! Tycker det lilla livet ska ta och komma ut snart. Kikar in varje dag...å börjar fundera på om idag kan vara den stora dagen!? Inget inlägg ännu...

Lycka till!
Vi har ju inte träffats på flera år, men med den attityd och energi du hade då (lugn, glad, sprallig och positiv, samtidigt skinn på näsan å jävlar anamma), om den är densamma (vilket det verkar som), så kommer det gå som en dans!

Kram!
Svar: Hej Marion! Så roligt att du skriver och vilka fina ord kring mig som person! Blir ju rörd! :) Hoppas allt är bra med dig? Här lever vi i bebisbubblan för nu har lille Vidar kommit till oss! Tack för din lyckönskning! KRAM!
Carolina Lidström
Ninni
Följt din fina blogg ett tag men kommenterar sällan.
Känns som om något är på gång nu... Så jag vill önska er lycka till! Kramar!

Therese Bjärstig

2016-01-29 - 14:05:40
Ryktet säger att en liten son sett världen, så här kommer ett stort grattis till er från mig! <3
Anonym
Är det sant !? :)) isåfall, stort Grattis! :)
Annkristin
PS. Annkristin.

Skriv en kommentar