Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Saker jag längtar till

2016-01-23 09:40:00 i Allmänt

Här nedan följer en lista på saker jag längtar efter att göra när jag inte längre bär på en bebis i magen:
- SPRINGA! Alltså ni förstår inte hur mycket jag suktar efter att dra på mig springkläder, löparskorna, plugga in musik i öronen, koppla fast Jax i selen och bara springa! Sist jag sprang var i vecka 17-18 någonting så det lär ju inte gå fort direkt men bara känslan av att kunna springa. Och nu kan också Major hänga med på springturer! I somras var han ju bara en parvel. Tänk att jag varit gravid under hela tiden vi haft Major!
- Åka skidor! Först ska jag ta lugna turer med Tegsnässkidorna (turskidor) och barnet i pulka kopplad till någon av hundarna och sen ska jag åka på elljusspåret i byn, fort fort nedför backarna i en knäpptyst skog! 
- Äta charkuterier. Punkt. Inget mer behövs. 
- Kunna knyta skor i någon jäkla ordning utan att behöva pensionärspall.
- SOVA PÅ MAGE! 
- Sova en hel natt utan att behöva kissa 87780 gånger.
- Kunna promenera i mitt vanliga, snabba tempo.
- Kunna använda hela min garderob igen utan att få en snygg maggklipa mellan byxor och tröjor.
- Kunna busa vilt med hundarna utan att känna mig som en framtung elefant. 
- Kunna lyfta tunga saker igen och inte vara beroende av andra.
 
 

Kommentarer

Sabitha
Du det där med att sova på mage längtade jag med efter då jag alltid brukat sova på mage. Det lustiga är dock att jag hann avvänja mig under graviditeten så pass att det inte längre är bekvämt:/ Hoppas du får åka in snart iallafall! Nu har du fått vänta på det goda länge nog! Kram
Svar: Ja, det kanske man gör. Hoppas inte dock för jag tycker att sova på mage är det absolut härligaste! :) Ja, det hoppas jag med! En vecka över nu... kom lilla bebis! :) Kram!
Carolina Lidström

Skriv en kommentar