Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Morgonstund

2016-01-21 08:15:00 i Allmänt

God morgon! Här sitter jag i soffan under yllefilten och äter gröt med banan och kanel, apelsinklyftor och dricker te med honung. Kan ju helt ärligt säga att det känns rätt fint att inte behöva starta någon bil och hasta iväg till jobbet när det är så här himla kallt ute. Har haft tur med sömnen under hela graviditeten och sovit precis lika bra som vanligt men nu går sömnen inget vidare. Magen är stor och i vägen och jag är uppe flera gånger per natt för att kissa. Dessutom ligger jag lite på helspänn i min förväntan på att allt ska starta men det verkar vara en liten envis person där inne. Den brås väl på sina föräldrar, hehe. Hoppas ni får en fin torsdag! 

Kommentarer

Martina
Hej och grattis till magen! Tänkte höra av vem ni beställde hundporträttet? Många 30års presenter nu :) Hade bra! Mvh kuratorn
Svar: Hej och TACK så jättemycket! :) Hon heter My Hansson och här är hennes hemsida: http://myhansson.com/ Tack detsamma! Kram!
Carolina Lidström
Martina
Tackar! Kram

Skriv en kommentar