Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Jax har dambesök

2016-01-08 11:47:00 i Allmänt

I detta nu har Jax dambesök och parar sig med ännu en fin tik. Han är nu parad med fem stycken tikar (egentligen sex men det tog inte på en av tikarna) så nu ska hans avkommor utvärderas innan det blir tal om fler parningar. Flera av hans avkommor från 2014 har visat goda resultat på jaktprov vilket är jättekul!
Jag och Major är inomhus och betraktar spektaklet, jag från köksbordet och Major från hallfönstret uppe - första parkett. Han sitter där uppe och "pratar" för fullt men verkar inte förstå att han måste prestera något för att få träffa damer, det räcker liksom bara inte att vara söt och gosig. Jax har ju gjort sig förtjänt av detta. Tiken ska stanna här i helgen så det lär vara fullt liv på hundarna. Major lär somna av utmattning efter denna föreställning.
Världens bästa killar, sommaren 2015.
 

Skriv en kommentar