Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Finbesök

2016-01-10 19:52:56 i Allmänt

I dag har den här pinglan varit här och hälsat på! Det är min gymnasievän Emma. Major gillade henne väldigt mycket (han gillar dock alla den lille kelgrisen!). I år är det tio år sedan vi tog studenten från det Estetiska programmet, inriktning musik, vid Tannbergsskolan i Lycksele. Tiden går. Vi vandrade längs "minnenas allé" och tittade på bilder sedan gymnasietiden. Emma är en så genuint god människa och har dessutom en grym sångröst och karisma!
Jax parning har gått fint i helgen och de fick "sitta ihop" tre gånger så nu hoppas vi att det blir valpar framledes!
 

Kommentarer

Jessica

2016-01-10 - 21:03:05
Vilken gullig bild på dig och din kompis. Major verkar vara en riktig myshund! :) Härligt att ni fortfarande håller kontakter efter tio år! Tycker det är något speciellt med vänner man har haft så länge (även om nya vänner också är bra såklart). Jag visste inte att du gått musik, vad roligt! Det läste min sambo också på gymnasiet :)
Emma Sikström
Hej gumman! Tack, vilket fint inlägg! Jag blir faktiskt rörd. Den var verkligen en fin dag <3 kramar, vi ses snart!
Svar: Ja, det var det! Så glad att du kom och hälsade på! Det gör vi! Stor kram!
Carolina Lidström

Skriv en kommentar