Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Favoritprodukter

2016-01-21 12:24:24 i Allmänt

I dag skrapar vi på ytan och spanar in mina favoritprodukter! Först ut är schampo, balsam och hårinpackning från bästa Sassoon. Har använt dessa produkter i säkert fyra-fem år nu och tröttnar aldrig. Tvättar håret två gånger i veckan och produkterna är dryga och luktar lagom mycket (viktigt).
Ett annat favoritmärke, fast till huden, är Dermalogica. Ibland är jag trött och fuskar och tvättar ansiktet med tvål... MEN dessa är sköna på huden och ansiktskrämen är den bästa jag någonsin haft. Plus att de knappt luktar något. Jag gillar saker som doftar gott, men sånt man använder dagligen ska vara naturligt tycker jag.
Sommarfavoriten! Att smörja in solbrända ben med denna guldolja är paradiset för en livsnjutare, hehe. Man kan dutta på denna "torrolja" överallt där man vill ha lite "glow", typ kindbenen och dekolletaget (kul ord, tack franskan).
Kanske en av de vanligaste och mest omtyckta krämerna i världen? Med all rätt! Har denna med mig överallt. Den har hängt med mig i jobbväskan tills nu när den fått flytta till den packade BB-väskan och den är till och med märkt av en bläckpenna. Kär favorit som räddar alla torra partier på kroppen.
Upptäckte L:A Brukets produkter för några år sedan och är fast. Prova själva får ni se!
Ringblomssalva gjord av en kvinna från Vilhelmina (funkar till allt men använder den främst till att smörja in mina nagelband innan jag går och lägger mig och om jag har något litet sår nånstans smörjer jag den där med). Lypsylen är den bästa som finns. Är kräsen på lypsyler men denna trotjänare kommer jag alltid vara trogen.
Det var det! Har ni någon favoritprodukt?
 
 
 
 
 
 

Skriv en kommentar