Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Spring i benen

2016-04-20 19:24:06 i Allmänt

I kväll tog jag med mig Jax ut på första springturen sedan graviditeten. Jag har hittills nöjt mig med mina dagliga promenader, skidåkning och lättare styrketräning och yoga hemma på vardagsrumsgolvet men nu när skidsäsongen är över för denna gång kände jag att det var dags: den första springturen. Det gick inte fort och jag sprang inte långt men det kändes lättare än vad jag trodde (lär ju inte kännas så efter sjätte-sjunde passet, hehe).
Under turen tänkte jag på en sak: jag är i skriande behov av en ny träningsbh med bra stöd. Många av mina toppar är för små nu för mina mjölkfyllda bröst och några ger för dåligt stöd och man vill ju inte direkt hjälpa tyngdlagen på traven om ni förstår vad jag menar? Hehe. Sååå, undertecknad råkar ju ha födelsedag på söndag och skulle bli oerhört glad och tacksam över denna amningsvänliga träningsbh i present:
Nu när jag kom in fick jag slita av mig träningstoppen och amma Vidar med svettiga bröst och så sprutade det från det andra bröstet ner på magen när han åt från det ena...Kul om någon kommit in då!
 

Skriv en kommentar