Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Sel-barn

2016-04-27 07:43:00 i Allmänt

Vidar gillar vår sele som vi fått ärva från grannen Lovisa. Jag sätter honom i den när jag behöver ha händerna fria men han behöver ha närhet. Oftast är han nöjd med att ligga och filura på golvet eller i babysittern men ibland behöver han, precis som vi vuxna, extra värme och närhet. Han trivs rätt bra i selen och brukar ofta somna i den och då knäpper jag fast "huvan" som fungerar som ett stöd för huvudet och även som en "mörkerläggning" så det blir gosigare att sova.
I dag ska vi på BVC för vägning, mätning och tre månaders-sprutorna... lite nervös! Jag är inte spruträdd och inte nervös över själva sticket utan mest orolig över hur han ska bli sen, om han får feber eller så. Håll tummarna att han klarar det fint!
 

Kommentarer

Vi var på tre månaderskontroll förra veckan och Ilse gallskrek när hon fick sprutorna :/ men hon blev nöjd snabbt igen sen. Men sen på kvällen fick hon feber som varade i två dagar. Stackars liten. Men sen efter det har det inte varit några problem. Hoppas det går bra för Vidar!
Svar: Åh vad jobbigt för henne! Det gör lite ont i mammahjärtat när de sticker men man får tänka att det är för en bra sak :)
Carolina Lidström

Skriv en kommentar