Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Mysmåndag

2016-04-18 22:13:00 i Allmänt

Visst förstår ni att det är svårt att låta bli att pussa det där mjuka huvudet minst hundra gånger per dag? Undrar om Vidar blir mörkhårig som sin far eller blond som mig? Han har så lite hår ännu för att det ska gå att avgöra.  
I dag har jag och Vidar haft en mysmåndag och ett långsamt tempo har fått prägla denna dag. Efter frukosten vid 08.00 ammade jag honom och sen somnade han så jag lade honom i spjälsängen och där sov han i en timme och 40 minuter. Jag följde hans initiativ och sov också en stund. Skön start på veckan!
I kväll har vi hälsat på Anna-Karin och Patrik som också bor i byn och de väntar en liten bebis om bara några veckor! Så spännande och så kul för mig att få en kompis på barnvagnspromenaderna. Har ju börjat lyssna igenom rätt många poddar nu, hehe.

Skriv en kommentar