Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Mycket bra helgplaner!

2016-04-15 16:25:40 i Allmänt

Är så vansinnigt uppvarvad inför morgondagen för då kommer mina fina pluggkompisar från Umeå, Ida och Jessica! Här är en bild från 2008, tiden då det begav sig. Nu - åtta år, hus, jobb och sju (!) barn senare - ska vi återförenas som den supertrio vi en gång var, haha!
 
 

Kommentarer

Sabina
Har nu sträckläst dig blogg igen <3 Så himla mysigt och kul. Verkar som ni har det fint i er bubbla. Många kramar!
Svar: Haha, söta du! :) Ja, det är mysigt och extra härligt nu när man börjar få liiiite rutin ;)
Carolina Lidström
Ida
Ska bli så kul att ses imorgon! Längtar!
Svar: Jag med! Kör försiktigt nu!
Carolina Lidström
Åh vad roligt, förstår att du ser fram emot det! Är alltid lika roligt att träffa gamla kompisar ju :) Det har verkligen hänt mycket sedan ni pluggade tillsammans.

Therese Bjärstig

2016-04-19 - 17:51:59
Men så underbart! Jag kan bara ana hur trevligt ni haft och hur mycket ni pratat ;-) och jag njuter av valp, bäbis å hön bilder! Ha en fortsatt fin vecka !

Skriv en kommentar