Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Livet ur mobilen del 483482190

2015-09-28 17:52:00 i Allmänt

Skönaste sovställningen!
Min och storebrorsans roadtrip till hufvudstaden!
Att få sådana här sms från vänner man känt sen blöjan. Åh. Så himla fint.
Storebrors svärföräldras hus på Värmdö är så himla mysigt!
En dag i somras hittade jag Major här. På kökssoffan. Väldigt tillfreds.
Kvällspromenad i fina Raja.
Jag och min kära svägerska Linda har varje sommar en slags mer eller mindre seriös solartävling och här hade jag solat hela dagen i Raja och skickade ett mms till Linda som jobbat hela dagen, hehe.
Jag och Emma på livsnjutarpromenad i natursköna Dalasjö.
Nu ska jag packa in Imra i bilen och köra iväg till klubben där hundträning och utbildningskväll står på schemat. Jag har faktiskt sovit en halvtimma på soffan så nu har jag och bebisen ny energi att ta av.
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Therese Bjärstig

2015-09-28 - 19:51:27
Bra att du tar dig tid att vila mellan aktiviteterna! Klokt, du lär inte ångra det sen när du har svårare kanske att vila ;-) hoppas grundträningen gick bra!

Therese Bjärstig

2015-09-29 - 14:31:20
Svar - Ja, jag gillade Modus så här lång! Och ser även fram emot den nya serien med Mia Skäringer Änglaby eller vad den hette, skulle visst vara en mix av jordskott och Twin Peaks... låter lovande i mina öron iaf :-) Tror den sändes i går kväll, får kika på play...

Skriv en kommentar