Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Färgfrukost!

2015-09-26 09:10:07 i Allmänt

Färgexplosion på morgonens frukost! (Sedan öste jag på med fiberflingor men de är bruna och inte så snygga på bild, hehe).
Den här helgen är helt oplanerad för både mig och Christoffer vilket känns skönt och väldigt ovant. Nu är det jaktuppehåll i två veckor. Jax var igång i tolv timmar i går och jobbade på riktigt bra med skällningen men tyvärr stod det på grannområdet så det blev ingen skjutning. I dag gör nog inte Jax många knop. De enda planer vi har för helgen är middagsbjudning i kväll då Moa och Adrian ska komma hit och äta så under dagen ska vi förbereda middagen och städa lite (hösten är ju en rätt grisig period med två hundar) och så ska vi fika med Hanna och Ludvig senare i dag. Jag ska även passa på att plugga någon timme eller två. Det fina vädret måste också nyttjas på något vis och jag och Christoffer planerar utedag med eldning och fika i morgon! Känns som en mycket bra helgplan.
Den här lille mysaren gör inte heller så många knop. I alla fall inte då han har möjlighet att ligga vid mina fötter och sova.
 
 

Skriv en kommentar