Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Ekipagebilder

2015-09-21 20:27:00 i Allmänt

En av mina gamla elever är riktigt duktig på att fotografera så vi i Brukshundklubben bjöd ut henne en kväll för att fota ekipagebilder. Besök hennes hemsida här! Här är en av bilderna hon tog på mig och Imra. Kul att ha riktigt proffsiga bilder! Blir så glad när jag ser bilderna för både jag och Imra ser så lyckliga ut. 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Therese Bjärstig

2015-09-22 - 08:51:59
Verkligen vackert foto på dig och Imra! Var in på hennes hemsida/blogg och oj så duktig fotograf - blri sugen på att boka en familjefotografering, har alltid velat ha ett stort familjefoto på väggen här hemma :-) Önskar dig en fortsatt fin vecka <3
Svar: Ja, hon är riktigt proffsig! Och lätt att arbeta med också! Boka en fotografering du, ni kommer inte bli besvikna! :) Tack detsamma! :)
Carolina Lidström

Skriv en kommentar