Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Det du sår får du skörda

2015-09-01 20:06:00 i Allmänt

Nu njuter jag av att plocka in fina buketter från trädgården. September gjorde sitt intåg i dag och det är en av mina favoritmånader. Luften blir lätt att andas, saker och ting är på frammarsch, det är spänning i skogen och färgerna sprakar överallt. Men än skördar jag min sådd och njuter av sensommaren en stund till.
 
 

Kommentarer

Therese Bjärstig

2015-09-02 - 17:55:47
September är verkligen en underbar månad, med jakten, och alla bär, svampar och fisk som frysen fylls med. Älskar att hamstra! Är således sjukt avis på dig som även kan njuta av egna ägg, men en dag så.... Hoppas Jax sursår nu är bättre, och så får vi hoppas på en bra höst för våra fyrfotingar!!! Tror första dosen medicin mot noskvalstren redan gett resultat, har inte längre en snörvlande "gris" här hemma! Ha en fin kväll! KRAM

Skriv en kommentar