Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Snabba ord på ett papper

2015-10-17 09:57:48 i Allmänt

I går när jag letade en blank sida i blocket i lådan för att skriva inköpsslista inför Sundsvall nästa helg hittade jag en hel massa meddelanden mig och Christoffer emellan. I morgon kommer han och hundarna hem igen efter nio dagars jakt. Längtar!
Blir så glad av en liten lapp på köksbordet och det känns också bra att skriva dem.
Minns precis den här morgonen. Jag var sur för ingenting och en Carolina innan frukost är ingen glad Carolina. Jag skällde på Christoffer för att han "levde om och sjöng"... hahahaha!
Brända fiskar och tvätt att hänga. Vardagsromantik när den är som bäst! :) Här ser ni också min oerhört slarviga handstil när jag ska skriva snabbt. Kan skriva snyggt också. Lovar.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Penélope
ÅH VA NI ÄR GULLIGA!
Svar: Vi kan om vi vill ;)
Carolina Lidström

Skriv en kommentar