Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Oktobermorgon

2015-10-18 10:30:04 i Allmänt

Jag och Imra har gått en härlig skogspromenad nu på morgonen och när vi kom tillbaka till gården lyste min Aroniahäck upp som ett rödorange utropstecken. Så fint! Längtar till häcken vuxit till sig ännu mer. Planterade den i maj i år så än är den ganska spenslig, men färgerna levererar i alla fall.
Tuppen Ove (Christoffer har döpt honom...) stoltserade i solen.
Än så länge går det att hitta föda ute för hönorna men snart kommer kylan på allvar och därmed tjälen.
Mina söndagsplaner är plugg, träna lydnad med Imra, tvätt, styrelsemöte med byaföreningen och i dag kommer Christoffer och hundarna hem med kött som vi ska ta reda på också. Ska också spana efter tapeter till en barnkammare! Kanske det roligaste tapetvalet hittills. Hoppas ni alla får en fin söndag! 
 
 
 

Kommentarer

Therese Bjärstig

2015-10-18 - 12:36:44
Så stilig Ove är!!! Och här har jag just malt och lagt in det sista köttet för denna omgång. Man är så rik då frysen är full! Och en tur i skogen med barnen för att plocka kottar, mossa och grenar har det också blivit, en sådan hör underbar dag får man nyttja till max! :-)
Hösten alltså, så magisk årstid med alla färger! Vad gulligt att tuppen fick heta Ove!

Skriv en kommentar