Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Mot Norrbotten!

2015-10-09 09:52:00 i Allmänt

I går fick vi våra intyg att vi gått Grundmodulen. För att få utbilda sig till Allmänlydnadsinstruktör ska man ha gått Grundmodulen först och den består av hundkunskap, inlärning, pedagogik samt övriga ämnen som Svenska Brukshundklubbens organisation, friskvård hund och hunden och lagen. I eftermiddag sätter jag, Mara och Elin oss i bilen och kör upp till Boden där vi ska gå den första delen av utbildningen. På lördag ska vi ha pedagogik och på söndag valpspecial! Weho! Och vet ni vad det bästa är med denna helg? På lördagkväll ska jag träffa Idamari! Lyckan!
Och förresten, Carina Bergh. Vilken supermänniska hon är. Om jag lär mig hälften av det hon kan inom hund och hundsport kommer jag leva lycklig för resten av mitt liv. Är tacksam över att vi fick henne som lärare och stolt över att hon hör hemma här i Vilhelmina.
 
 

Kommentarer

Anette
Grattis! Kan bara instämma med dina ord om Carina, om jag någon gång kommer på att jag ska bli instruktör så skulle jag gärna vilja gå för henne :-D Kram och lycka till i helgen!
Svar: Tack snälla du! .Kram!
Carolina Lidström

Skriv en kommentar