Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Ett litet problem...

2015-10-03 08:50:00 i Allmänt

God morgon! Här kommer en lite suddig bild på magen. På tisdag går jag in i vecka 26 och nu har det uppstått ett litet problem...
Jag kan inte stänga knappen på mina Lundhagsbyxor! När ska det designas snygga och bekväma friluftsbyxor för gravida? Det går ju inte för sig att springa runt i skogen eller träna hundar i tights direkt.
Tack för alla tips jag fick av er kring gravidkläder och var man kan hitta dem och vad man kan satsa på! Jättevärdefullt. Känner mig helt vilsen varje morgon jag ska klä på mig. Hösten brukar vanligtvis vara min favoritårstid rent stil- och klädmässigt men nu vettetusan.
 
 

Kommentarer

Josefin
Det finns en jättesmart "förlängning" till gylfen för gravida! Använde den till mina favoritbyxor under graviditeten :-)

http://www.babykoncept.se/gravidvanta-barn/flexi-beltforlangning
Svar: Tack så mycket för tipset! :)
Carolina Lidström
Jag brukar sätta ihop två hårsnoddar, sen sätta ena änden runt knappen, in genom öglan och sen tillbaka till knappen 😉
Har alltid använt mina lundhags fast jag varit gravid! 😊
Svar: Ja, testade det knepet och det funkade bra! :)
Carolina Lidström
Frida
Jag har sådana förlängningar till gylfen! Skickar dem gärna till dig om du vill ha dem, har ju gjort bort det där jag :-)
Svar: Mer än gärna! :) Så himla snällt!
Carolina Lidström
Frida
Skicka mig din adress bara, har fyllt i min mail här i formuläret :-)

Skriv en kommentar