Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Tacksam!

2015-11-28 20:51:00 i Allmänt

I dag hände något helt fantastiskt. Kikki och Linda kom till oss vid 09.00 och så började vi tapetsera i den blivande barnkammaren. Vid elva börjar Christoffer prata om att vi ska åka in till Vilhelmina för att köpa lunch att laga och gå på apoteket för att köpa medicin mot halsbränna till mig. Jag tycker att det är lite onödigt att köra in dit eftersom vi har grejer hemma att laga lunch av och medicin kan jag ju köpa på måndag. Följer dock med och Christoffer kör någon slags sightseeing-tur och bara "titta här, den här vägen kör man aldrig" och "titta där, det här huset har jag aldrig tänkt på" och så vidare... Blir lite smått irriterad och säger "Jaja, men kör hem nu så vi får fortsätta!" När vi kommer till backen upp till oss stannar Christoffer bilen och sätter på mig en ögonbindel och säger att jag ska ha på mig den tills vi kommer in i huset. Jag förstår ingenting och hinner tänka tusen tankar innan vi slutligen når huset och jag kliver in i köket, tar av mig ögonbindeln och möts av dessa underbara personer hemma i vårt kök! Får en sådan chock att jag börjar tokgrina vilket Linda fångade på film. Dessa finingar har alltså samlats hos oss för att ha "baby shower" för mig. (Ps: lägg märke till min t-shirt som jag fått av svärmor, hehe).
Massa goda saker hade de fixat.
Det roliga är att jag senast i går på föräldrautbildningen satt och sa att "äsch, baby shower, det är ju något amerikanskt jippo" men i ärlighetens namn blev jag otroligt glad över att de hade tagit sig tid att komma och umgås med mig och så fick vi så otroligt mycket fina och användbara saker att ha till bebisen. Det är min påhittiga svägerska Linda som styrt upp allt och kontaktat mina vänner och så har alla hållit detta hemligt i två månader (!). Blev så himla paff när jag klev in i köket och den första jag såg var Idamari (hon bor alltså i Gällivare och har en jäkla bit att åka) och tänkte bara "vad gör hon här nu?!". Haha! Fina, fina vänner och familj.
Tack för att ni gjorde detta för mig!
Som om detta inte vore nog har Kikki tapetserat barnkammaren (med lite assistans av oss andra, med betoning på lite, hehe). Kikki är ett tapetseringsproffs! Är så himla tacksam över allt detta. Går och lägger mig med ett extra varmt hjärta i kväll. Tack!
Ps: när barnkammaren är färdig kommer såklart bilder!
 
 

Kommentarer

Therese Bjärstig

2015-11-30 - 16:55:22
Herregud så fina vänner du har, vilken kul överraskning! Det måste vara ett kvitto på att du är en go vän själv då de gör detta för dig <3 Ser fram emot att se den färdiga barnkammaren sen!
Svar: Ja, blev så himla rörd! Ja, jag har fina vänner, är väldigt glad över dem :) Absolut! Det kommer ett inlägg om barnkammaren så småningom. Försöker bara samla mig mentalt innan jag ska dra all mattspik... hehe.
Carolina Lidström
Men åh, vad mysigt att de ordnade det för dig! Vad härligt :)

Skriv en kommentar