Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Guld på rymmen!

2015-11-11 21:23:12 i Allmänt

Var ute tidigare i kväll och tränade ett pass lydnad med Imra. Efter att hon avklarat en fjärrdirigering som kändes helt perfekt berömde jag henne mycket varpå hon tar ett skutt rakt upp mot mitt ansikte och råkar få med sig mitt örhänge! Det var inte vilket örhänge som helst utan en droppe av guld som jag ärvt av mormor. Hon hade alltid de där örhängena på sig och nu har jag bara ett kvar. Jag och Imra letade en lång stund men det var hopplöst. Tröstar mig med det mamma brukar säga: "guld kommer alltid tillbaka om det inte är stulet"! 
Nu har precis Emily, Nikki och Robert varit här för traditionsenligt Bonde söker fru-tittande. Jag och Nikki hade rittävling och så frågade jag henne vilket hennes favoritämne är (hon går i ettan). Hon svarade: "Matte och fruktstund!" Åh, gullungen!

Kommentarer

Imit
Åh. Matte och fruktstund. Hon kommer bli något stort. Jag får vänta till imorgon med att se Bonde. Längtar!
Svar: Ja, det kommer hon! Du skulle sett hennes supertalang i rittävlingen också! I och för sig är ju inte jag något vidare motstånd när det kommer till att vara konstnärlig, hehe. Ses i morgon, längtar!
Carolina Lidström
Men vet du, Erik tappade sin förlovningsring första vintern han hade den. Han tappade den på jobbet i november, och 4 månader senare var det en som hittade den! Mitt på planen, där de har snöröjt och grejat hela vintern. Så din mamma kan nog ha rätt! :)
Svar: Åh vad fint! Hoppas det stämmer med mitt örhänge också! :)
Carolina Lidström

Skriv en kommentar