Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Tacksamhet

2015-05-20 22:41:00 i Allmänt

Mitt jobb måste nog vara ett av det bästa jobben i världen. I kväll har Musikskolans årliga Vårsoaré gått av stapeln och jag blir varm i mitt musikhjärta när mina elever levererar så fantastiskt bra på scenen. Har varit så otroligt trött de senaste dagarna eftersom det är mycket på jobbet och mycket på fritiden (dock roliga saker, men allt kräver ju ändå min energi) och den här kvällen gav mig så mycket tillbaka i form av extra kraft att ta till vara på för att köra hela vägen in i mål, det vill säga torsdagen den 18 juni (hej hej åtta veckor sommarlov!). 
Blommorna på bilden fick jag av en sångelev som kommit att stå mig så nära. Minns ni att jag berättade att jag peppat henne att söka musikstipendium genom Kungliga Musikaliska Akademien? Hon blev kallad på audition i Sundsvall och hon fick stipendiet! Så himla, himla roligt och den tjejen kommer att gå långt om hon fortsätter inom sången. Jag vet att jag sagt det förr men det tåls att upprepas: att varje dag få möta elever och vara en del av deras liv och deras utveckling skänker mig en sådan glädje och tacksamhet. 
 

Kommentarer

Therese Bjärstig

2015-05-21 - 07:41:05
Wow! Så roligt, både för dig och henne :-) Grattis får man säga, och ja, nu är det en hektisk period, men samtidigt som det dränerar lite energi ger det tillfredsställelse att knyta ihop och avsluta olika projekt inför sommaren och semester/lov! :-) Ha en fin torsdag!

Skriv en kommentar