Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Lite klag.

2015-05-28 16:58:34 i Allmänt

Inga ord kan beskriva hur mycket jag längtar till den 18 juni. Det datumet finns i mitt bakhuvud hela tiden för den dagen går jag på semester. Ordet "semester" känns långt borta just nu med tanke på allt jag ska göra innan dess, men jag vet att den hägrar någonstans där framme.
Christoffer skickade ett sms på eftermiddagen om att han kommer hem sent då han skulle ha ett markägarmöte. Eftersom det inte är roligt att laga mat till sig själv och då jag känner mig så kopiöst överjordiskt trött så fick det bli fil och jordgubbar till middag. Belgiska jordgubbar säkerligen fullproppade med massa hemska skitämnen men just nu kan jag faktiskt inte bry mig mindre. SÅ trött är jag.
I kväll ska jag gå ut på gården och ANDAS, plantera de sista fröna och klappa mina fina höns. Första vardagskvällen på länge som jag bara ska vara hemma utan en endaste träning, styrelsemöte, mailjobb eller musikjobb. I går när jag pratade med skolans kurator i ett ärende kan jag ha råkat säga:
- Jag önskar att jag var en höna som bara gick runt och pickade och som slapp allt ansvar.
Då sa han:
- HUR stressad är du egentligen?
Och så skrattade jag bort allt som vanligt. Så typiskt mig och det gör mig så irriterad. Nu jävlar i min låda är det jag som skärper till mig och säger NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ till ALLT ALLT ALLT ALLT före jag hoppar på allt som är kul. För vet ni? Allt som är kul blir inte kul till slut för det blir för mycket. Det är simpel matematik.
PS: Jag överlever. Ville bara avreagera mig lite,
PS 2: Vi ska nog ro detta i hamn.
 
 

Kommentarer

Elin Gåhlin

2015-05-28 - 18:31:31
Åh vad härligt med semester! Vart ska ni åka någonstans?:)
Svar: Vi ska inte åka någonstans förutom till stugan i Dalarna och till sambons hemby. Vi har nyss varit på Mallorca så det känns bra att stanna hemmavid :)
Carolina Lidström

Skriv en kommentar