Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

En helg att minnas

2015-03-22 20:25:00 i Allmänt

På lördagmorgonen vaknade vi upp till detta: strålande sol! Perfekta äventyrsvädret! Vi satte oss på skotrarna 07.30 och var ute hela dagen fram till 18.00.

Vet inga som kan prata så mycket älghundar som dessa två.
Medan killarna skötte all matlagning
satt jag och Moa och pratade mest hela tiden.
Så makalöst fint.
Handsksjökojan - en mysig koja med fyra bäddar. Christoffer försökte skrämma oss genom att berätta rövarhistorier som ingen trodde på (men ändå vågade vi inte gå ut själva och kissa i mörkret...Mvh/snart 28-årig tjej uppvuxen i by delvis utan gatlysen).
Man borde sova i koja oftare!
I dag vaknade vi av att det soliga vädret var borta och att det istället snöade för fullt, men vi packade ihop och åkte iväg och här sitter jag alltså på sjön och fiskar 07.40, hehe. Tyvärr hade vi inte tur med fisket. Tror vi drog 10-12 öringar totalt.
Tack Moa och Adrian och min fina Christoffer som tar initiativet till sådana här äventyrliga helger! Det gör vi om!
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Imit
Fint!

Therese Bjärstig

2015-03-23 - 11:10:42
Vilken gemytlig helg ni ser ut att ha haft! Vår började fint med lekland i Lycksele i lördags, men söndagen vill jag helst dra ett rött streck över, huga! Men vet att det bara fanns ett att göra... Och så M som fick ett komplicerat armbrott på det, inte en ultimat situation då han är egen... suck. Men nu kan väl å andra sidan bara allt gå till det bättre?! Jag väljer att tro det!
Evy
Åhh, nu blev jag avundsjuk. har tillbringat så många nätter i denna koja men ifjol hann vi inte med. Det är så mysigt där. Ska genast förhandla med Lars att det får bli nån natt där framöver.
Svar: Ja, det är en fantastiskt mysig stuga! Vi ska sova där i sommar också! :)
Carolina Lidström
Anonym
Svar: Nämen tack ska du ha, vad gla jag blir!! Självklart får du det :-)

Skriv en kommentar