Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Spårkväll

2015-06-03 22:50:00 i Allmänt

Jag och Imra har varit i Åsele i kväll på första delen av personspårkursen vi ska gå i sommar. De allra flesta hundar tycker om att spåra och de flesta är också bra på det. En hunds luktsinne är helt otroligt; när vi människor känner av dofter på arean av ett frimärke täcker en hund upp en fotbollsplan (!). Imra älskar att spåra och hoppar rakt upp i luften av pepp (som hon ofta gör annars också i och för sig...hehe) när hon ser att jag tar fram spårlina och spårsele. Efter de båda spåren tog sig Imra friheten att bada "lite" i ett dike. Med sele på och allt. Imra är verkligen allt en Flat coated retriever är. Var för upptagen med att prata hund och träna hund i kväll så jag hann aldrig ta någon bild.
Ps: Ljuset hörni. Blir lika fascinerad varje gång på våren/försommaren när det är helt ljust klockan 23.00. Harmoni.

Kommentarer

Therese Bjärstig

2015-06-05 - 08:46:01
Tack tack tack för grattiset! Är fortfarande jublande glad :-) Behövde och ville detta SÅ mycket, och vet du vad det roliga är? Projektet utgår och bygger på ett nära samarbete med Vilhelmina kommun, tanken är att vi ska ta fram en grön översiktsplanering i samarbete med både politiken och berörda stakeholders, så skoj! :-) Så i dag ska jag rida på glädjevågen tänkte jag, man måste suga på sådana här karameller! Önskar dig en riktigt fin helg!

Sandra Lundin

2015-06-08 - 06:59:16
Håller verkligen med om ljuset, så otroligt vackert! Här har det dock blåst storm i flera veckor så man är inte så sugen på att vara ute mer än nödvändigt. Hoppas att det vänder snart!

Skriv en kommentar