Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Rättningsdimma en regnig måndag i juni

2015-06-01 13:37:00 i Allmänt

Vad gör ni denna regniga, kulna måndageftermiddag? Själv befinner jag mig långt försjunken i en rättningsdimma så här inför slutexaminationer och betygssättning. Dricker te, tittar ut på regnet som smattrar över Hemsjön och läser analyser av Kafkas "Processen" och Stagnelius "Till förruttnelsen". Funderar över middag. En varm soppa borde sitta fint. Tillbaka in i dimman!
 

Kommentarer

Maja

2015-06-01 - 17:20:04
Vad mysigt det låter ändå, även fast jag förstår att det är jobb. Jag har precis kommit hem, solen har faktiskt börjat skina här precis och jag ska laga grönsakslasagne.
Och självklart helt okej att sno sommarlistan! Länka gärna tillbaka. :) (skrev svar på min blogg också men stod att det skulle skickas mail med svaret så jag vet inte riktigt om det funkar..)
Alltså ditt hem!! Blir alltid så avis när jag går in på din blogg och ser bilder därifrån. Allting ser så mysigt ut! Låter förövrigt som en bra sysselsättning (om man kan kalla jobb det) en regnig eftermiddag!

Skriv en kommentar