Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Öppet hus!

2015-06-08 11:55:18 i Allmänt

I lördags hade vi Öppet hus eftersom Christoffer fyllt 30 år (visserligen i januari men det är ju roligare med festligheter i juni). Här håller charmtrollen Inez och Viktor hov.
Linda hade styrt en tipspromenad om Christoffer. Jag hade åtta rätt av tio, men var bara säker på fyra frågor, hehe. Vilda gissningar! 
Den rafflande rättningen.
Christoffer fick några nummer av tidningen "Jämthunden", anno 1950 av sin vän Dan-Ulf. Lyckan var total. Ser ni att Christoffer med sina 186 centimeter ser ut som en dvärg bredvid Mikael? Hehe.
Här är Dan-Ulf. Tycker det är så fint att Christoffer har vänner i alla åldrar och han brukar säga: har man ett gemensamt intresse spelar de ingen roll om de är 5, 35 eller 85. Och det har han ju så rätt i! 
Kristian och Viktor i en hård match tumbrottning.
Pappa och Acke drog ihop sin duo som brukar uppstå vid festliga tillfällen och bjöd på ett gäng covers men också egenskrivet till Christoffer ära.
Det var uppskattat av gästerna! Kikki och Alexander skrattade mycket, precis som det ska vara på fest!
Vi hade tur och fick låna mamma och pappas uterum då det inte var något vidare försommarväder ute direkt.
Vi gick ändå ut och hade en tävling om vem som kunde slå längst med golfklubba på byns driving range. Vädret gjorde så att man kände sig som en golfare i England. Tävlingen vanns av Lindas pojkvän Mattias som både slog långt och rakt.
Vinnarna av musikquizet; suddiga och glada!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Skriv en kommentar