Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

God morgon från Svensbyn

2015-06-19 07:21:20 i Allmänt

Vi är i Svensbyn utanför Piteå där vi sovit över hos Christoffers gamla pluggkompis Per och hans sambo Klara och deras omåttligt söta son Tore, två år gammal. Här har vi blivit bortskämda i deras mysiga hus och vaknat till strålande midsommarväder. Och vet ni vad vi ska göra nu? Åka till Juhlinbäckens kennel för att hämta hem lille valpen!
PS förresten: i dag är det första dagen på min åtta veckor och tre dagar långa semester. Jag har inte fattat det riktigt än. Glad midsommar alla ni som läser och tack för att ni gör det! 

Kommentarer

Kikki
Glad midsommar! Kör nu försiktigt hem. Vi kommer snart och tittar på den lille. Kram, kram. :)
Svar: Tack detsamma! Christoffer kör alltid försiktigt - jag och Major sov i baksätet hela vägen, hehe :) Ni är välkomna! Kram!
Carolina Lidström
Kikki
Glad midsommar! Kör nu försiktigt hem. Vi kommer snart och tittar på den lille. Kram, kram. :)
Jenny
Glad midsommar Carolina!
Svar: Tack detsamma Jenny! Ha en fin sommar! :)
Carolina Lidström

Skriv en kommentar