Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Trött hund och pigga noter

2015-01-25 22:00:00 i Allmänt

Kvällen har innehålit både plus och minus. Först tränade jag och Imra en kort stund på stallet men hon var så otroligt ofokuserad och trött - absolut inte närvarande. Det var som om hon tyckte att jag var tjatig och tänkte "men nej... inte det HÄR igen..!" Känns inte bra om hon har den känslan med tanke på att vi har en tävling inbokad nästa helg och ännu en helgen efter. Försökte göra mig så rolig som möjligt men inget fungerade. Efter en liten analys från min sida kan det ha berott på att jag var smått stressad eftersom vi bara hade cirka 40 minuters effektiv träningstid på oss (eftersom jag skulle iväg och repa sen).
Imra är oerhört känslig över hur jag som förare är. Har jag en dålig dag eller har jag inte planerat passet noga märker hon det direkt och resultatet blir därefter. Jag ska ta nya tag i morgon och köra mycket lek och andra, mer oväntade övningar. Jag har ju faktiskt nött lydnad varje dag i över en veckas tid. Brukar satsa på två längre, planerade pass i veckan och så kanske ett eller två kortare pass utöver det beroende på hur min vecka ser ut med övriga aktiviteter. Och appropå övriga aktiviteter! Se här!
Nu på tisdag kommer jag och den sköna jazzkvartetten att bjuda på musik i restaurang Malgomajs lokal kl. 19.30. Jag kommer att sjunga jazz - alltifrån standards till modertn och lite improvisation! Det skulle vara trevligt om ni kom och lyssnade.
 

Kommentarer

Alltså va! Peppen! GUD vad jag önskar att jag kunde vara där, jag tror att du kommer att tokglänsa där i jazzharmoniken. Lägg upp bilder sen (men helst filmklipp, hehe)!
Svar: Hehe, hoppas det. Det gick rätt bra på repet i går så vi får hålla tummarna :) Och sen om det skulle blir fel nånstans så får man tänka, äh, det är jazz: jag improviserade! ;) Ska se om jag kan fixa lite filmklipp, vore kul! :)
Carolina Lidström
Penélope
Guuuuud vad jag önskar att jag var hemma och kunde gå på detta. Det är nästan så att jag funderar på att hoppa i bilen och köra ner på studs...
Svar: Göre ba! Göre ba! :)
Carolina Lidström

Skriv en kommentar