Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Närvaro

2015-01-18 20:57:00 i Allmänt

För att spinna vidare på gårdagens inlägg om att vara i nuet. Det finns ingen stund jag är så mycket i nuet som när jag undervisar och när jag tränar med en hund. Hundar skänker en ro i kroppen och för att det ska gå bra i samspelet måste man vara närvarande. En hund låter dig inte tänka på annat för då tänker den på annat. Kvällens träning var extra rolig då Julia var där med jämten Rask som är en avkomma efter Jax. Blev så imponerad av Rask då han inte skällde eller pep eller visade andra tecken på oro. För att vara hans första gång i ett ridhus gjorde han mycket bra ifrån sig. Roligt att se också att Jax lugna humör verkar gå i arv!
Bild från en varm sommardag: Imra hämtar pinnar och näckrosor till Jax som tar emot fångsten vid strandkanten, badkruka som han är.
 

Skriv en kommentar