Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Mmmmmmmmmm som i MUSIK!

2015-01-27 22:43:09 i Allmänt

Är helt hänförd över den kraft som musik besitter att få en att må bra och glädjen över att kunna sprida musik till människor som lyssnar. Tack tack tack för i kväll. Känner mig överväldigad av fina ord och är tacksam över att jag fick gästa Vilhelmina jazzkvartett. Tack till publiken och tack musiken för att du ger mig så mycket. Ingen musik, inget liv och så vidare! Nu är det natti natti för i morgon väntar en mycket rolig dag men mer om det då! Nu ska jag gå upp och försöka ta plats i sängen där förmodligen vår fyrbente familjemedlem intagit min plats.
Ps: Min lillebror Ludvig filmade några klipp med min telefon men kvallan är sämst och dessutom hör man Ludvigs nöt-knaprande..... så, vi får se om det blir något klipp här eller ej, hehe.

Kommentarer

Evy
Ja, synd att det aldrig passar så att man får närvara och höra din vackra stämma. Fick en fimsnutt av Krille och det lät fantastiskt bra. Men men, tillfället kommer nog. / kram
Svar: Tack snälla Evy! Ja, det kommer fler gånger :) Kram!
Carolina Lidström
Anna Larneback
Det blev ett kort, men ack så ljuvligt, avbrott i studierna igår kväll och det var välbehövligt för mig. Tack för att jag fick lyssna på din ljuva stämma!
Svar: TACK för att ni kom! Så kul att få bjuda på sång till er!
Carolina Lidström

Skriv en kommentar