Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Livet ur mobilen

2015-01-30 17:59:00 i Allmänt

Nejdå, jag ligger inte alls i sängen! Syns jag inte, finns jag inte!
Farmor och farfar! Saknar dem! Tänk att bara få ha en endaste dag tillsammans med dem här i huset och få visa allt, drömmen!
Hopp-träning med Imra. Lägg märke till tassen... standardpositionen.
Tack för inspirationen Pippi! (Och Kickis instagram!).
Blev så glad när jag upptäckte att min monsterblomma som jag ärvt från mormor har skjutit små, knallgröna blad längst upp! Har den här blomman i mitt sångrum på Musikskolan för här hemma får den icke plats!
Mysse och halsduk virad flera varv - typisk januari-outfit!
På skidtur med drängen!
Tjocksocksmannen gillar man ju!
Pappa fotade mycket som ung och här är mamma, anno 1970-nånting. Tycker att bilden är fin och lite mystisk på något vis.
Och till sist ännu en sovbild på Jax då han vägrade kliva upp en mörk helgmorgon.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kikki
Ååååh men Tack själv Carro! 😊
Jättefint kort på din MAMMA! Jag har liknande foton på mamma och pappa och de är helt ovärderliga 😊
Jag och Frost tycks rätt lika! Myshundar!
Svar: Ja, Jax är en riktig myshund, gillar att sova och att vara nära :)
Carolina Lidström
Frida igen
Jax skulle det ju stå..

Therese Bjärstig

2015-02-01 - 10:53:37
Så mång härliga bilder ur vardagen! Och så du/ni firat, massa femtioåringar och så Christoffer, kalas på kalas :-D Är ju granne och bästa kompis med en klasskompis till din Christoffer, som fyller 30 om två veckor , + att mina båda barn och svägerska fyller år inom samma tid, så även här blir det nu massa kalas - roligt! Dessutom beställde vi nya skidor till Luran i går, å då slog jag till å kikade på ett set till mig själv, ser/låter så härligt då du är ute och åker, så jag har blivit inspirerad ;-D Ha en fortsatt fin söndag!
Svar: Ja, det är kul med kalas och februari-maj verkar vara en riktigt intensiv födelsedagsperiod :) Kul med nya skidor! Det är ju den perfekta motionsformen i och med att hela kroppen får sig en omgång plus att jag älskar att träna utomhus :) Ha en bra dag!/C
Carolina Lidström

Skriv en kommentar