Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

En januarisöndag

2015-01-04 20:57:00 i Allmänt

Bild från kvällens träning där vi bland annat tränade en platsliggning i grupp. Imra låg helt perfekt i tre minuter vilken är tiden för lydnadsklass 2 = stolt matte! Imra ligger tvåa från vänster och det är Imras halvsyster Väjja som ligger bredvid. (Det var ytterligare en vovve med men den hamnade utanför bild då min telefon inte klarade av att få med alla hundar på det avståndet).

Det har varit en bra söndag i dag. Inledde med sju km skidor med Imra i det otroligt fina vädret. Hade dåligt fäste men stötte på min vallningsexpert Karl-Johan i spåret som drog på extra fästvalla och då gick det betydligt lättare. Dagen ägnades sedan åt socialisering i form av ett besök hos grannarna Håkan och Lovisa och barnen Oscar och Alva. Oscar och jag roade oss med att leka med en pruttkudde i en halvtimme och han skrattade lika mycket varje gång jag satte mig på den (för åttionde gången också, haha!). Barn alltså, så fina! Därefter hälsade vi på några andra bybor, Anders och Eva-Lena och barnen. Kvällen tillbringades med hundar = mycket trevligt.
 
 
 

Skriv en kommentar