Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Besökstider

2015-01-02 15:55:00 i Allmänt

Tycker så mycket om jullovet för att allt går i sin stilla mak. Dagarna är korta, människor vilar. Många åker inte så långt då de kanske inte är lediga någon längre period utan valsar på hemmavid. Det absolut bästa med jullovet tycker jag är all den sociala samvaron lovet bjuder på. Många tar korta turer kanske till grannbyn eller grannkommunen för att sitta någon eller några timmar och prata och fika överblivet julfika. Man tar sig tiden. Tiden finns med en och man jagar inte morgondagen eller ett annat nu. Det är det fina.
Bästa Ida och Emma hälsade på någon dag innan julafton och sedan har det rullat på med besök. I dag har Adrian och Moa hälsat på och kort därefter kom Daniel och Julia förbi och medan de var här hälsade Evy och Lasse på. Fram för fler besök! Älskar besök!
 

Skriv en kommentar