Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Räven raskar i snöyran

2015-02-27 07:29:00 i Allmänt

Jag och Jax kravlade oss ut på en morgonpromenad i snöyran. Fick hålla handen för ansiktet för att det snöade SMÅSPIK i en hastighet av minst 90 km/h (noga uträknat av undertecknad). När man kommer in och tar en dusch är det dock skönt. Som lite brutal peeling för ansiktet helt enkelt. Tycker om lugnet med att gå ut på morgonen. Det är tyst, stilla och man får långsamt börja dagen med frisk luft i lungorna.
Efter jag duschat och stod i sovrummet och bytte om fick jag syn på en räv som vandrade över gården. Den var så stor och fin! Christoffer ställde sig bredvid mig och sa:
- Den där måste jag skjuta, den kan inte komma och gå över gården hur som helst! Den måste lära sig att respektera andras områden.
Frågan är vem som var här först. Räven eller Christoffer?
Nu ska jag köra in till jobbet och fortsätta med en fördjupningsuppgift i litteraturhistoria som jag planerar med mina fina kollegor Linda och Emma. Sedan ska vi äta sushilunch med alla på jobbet! Bra fredag! Och snart SPORTLOV!
 

Kommentarer

Therese Bjärstig

2015-02-27 - 09:20:54
Spar lite sushi till mig ;-) För jag antar att ni ska äta M Bergmans sushi? Har hört så mycket gott (!) om den, men aldrig testat, men hoppas få göra det i dag :-) Trevlig helg!
Svar: Ja, M Bergmans sushi är supergod! Hoppas det fanns kvar några bitar till er! :)
Carolina Lidström
Johanna L
Haha, frågan är hur bra räven lär sig... Egentligen. Till nästa gång. Som aldrig blir. Av en anledning.

Daniel resonerar likadant, hehe :D
Svar: Precis, tänkte samma. Äh. Vi får skylla på att de inte läst pedagogik och sett sambandet orsak/verkan ;)
Carolina Lidström

Skriv en kommentar