Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Plus plus plus

2015-02-25 14:50:45 i Allmänt

Onsdagen är mer generös än gårdagen.
Plus för dagen:
+ Mina sångelever. När man märker att de verkligen tar till sig det jag sagt om sångteknik.
+ Min elev som jag har musik med som extrastöd. 
+ En annan elev som lyssnat på musiken jag tipsat honom om och ger ett omdöme om dem, sätter sig och skriver och lyssnar på listan. 
+ I kväll kommer Christoffer hem. Han har varit i Umeå två dagar i jobbet. Inser att jag är väldigt bortskämd med att ha honom hemma jämt. Många i min bekantskapskrets har sina partners borta i jobb på veckorna och jag inser att det inte är alla förunnat att få äta en vanlig vardagsmiddag ihop med den man bor med. Tack för det livet. 
 
 
 

Kommentarer

Mia
Vad fint när du talar så där varmt om dina elever...ett mammahjärta blir glatt. Tips: Tävla hos min vän Anna:http://haga26.se/

Therese Bjärstig

2015-02-26 - 16:08:38
Tur det vände! Och jag instämmer, det är lyx att få sitta ner alla vid middagsbordet. Tyvärr så jobbar M ofta så att han inte kan, men nu är han i närheten och åker istället okristligt tidigt på morgonen så vi får stunden med middagsbordet tillsammans med barnen, tror det är viktigt att sitta ner och kolla av dagen med varandra!

Skriv en kommentar