Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Jax + Iza

2015-02-19 22:02:46 i Allmänt

I dag har Jax haft besök av SUCH SJ(LÖ)CH Juhlinbäckens Iza och det blev en lyckad parning. Hon kommer igen på söndag. Hoppas verkligen det blir en hel hög med valpar i april!
Här kan ni besöka kennelns hemsida.

Kommentarer

Therese Bjärstig

2015-02-20 - 08:51:12
Rena bordellen ni har där i Dalasjö ;-) Håller tummarna för fina avkommor med bra anlag! Och så önskar jag er en riktigt fin helg!
Svar: Haha, ja! Han har det bra Jax! ;) Nu har vi parat honom med fem tikar totalt (3 st 2014 och 2 st 2015) och efter fem kullar har avelsrådet den regeln att avkommorna ska utvärderas innan hanen får paras med fler tikar vilket innebär att Jax nått sin kvot för nu i alla fall. Sedan får framtiden och avkommorna visa vad de går för för att utvisa om det blir fler parningar för Jax del. Tack för dina lyckönskningar och jag önskar även dig en fin helg! :)
Carolina Lidström

Skriv en kommentar